Warning: A non-numeric value encountered in /customers/9/5/6/barnvandringen.se/httpd.www/script.php on line 11 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/9/5/6/barnvandringen.se/httpd.www/script.php on line 11 Warning: Division by zero in /customers/9/5/6/barnvandringen.se/httpd.www/script.php on line 11
 
     
  Hem Blogg Insamling Om mig Min resväg Min packning Vanliga frågor Kontakta Tack till
  Vanliga frågor    

Hur ska du sova?
Jag kommer att sova i tält och ta in på hotell eller vandrarhem när jag är i behov av en dusch eller när jag behöver tvätta.

Hur kommer du att ladda din telefon?
Jag har en solcellsladdare samt en portabel adapter som klarar av att ladda mitt batteri upp till fyra gånger. Adaptern kommer att laddas upp i samband med att jag tar in på hotell eller vandrarhem.

Räcker verkligen ett par skor?
Ja, det bör det göra.

Hur ska du äta?
Jag kommer att äta längs med vägen. Eftersom jag vill ha så lite vikt som möjligt kommer jag inte att ha med mig något stormkök.

Hur kommer du vila?
Jag kommer att gå i 50 minuter för att sedan vila i 10, under vilan kommer jag att byta strumpor så dem alltid är torra.

 
 
  Insamlat hittills: kr
Målsumma: kr
NAN%

Tack till givare!
Se alla som bidragit till denna insamling.

Barncancerfonden granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75 % av intäkterna till verksamhetens ändamål.

  © 2013 Barnvandringen.se. Alla rättigheter förbehållna. Design # David Mellin