Warning: Division by zero in /customers/9/5/6/barnvandringen.se/httpd.www/script.php on line 11
 
     
  Hem Blogg Insamling Om mig Min resväg Min packning Vanliga frågor Kontakta Tack till
  Blogg   Bilder från bloggen
 

Hejsan!

Hejsan!

Läs gärna intervjun i Norrbotten Kurir om min vandring på http://www.kuriren.nu/nyheter/?articleid=6906132

Jag vet inte vart jag ska börja. I början av min vandring trodde jag aldrig att jag skulle möta sådana här människor. Jag blir förbryllad varje gång över vilken gästfrihet dom har!

Just nu befinner jag mig i Rosvik, två å en halv mil från Piteå. Jag skulle bara gå in och be om vatten för att sedan slå upp tältet när jag träffade dessa underbara människor.

Jag kom och störde mitt i en middag mellan två bekanta par. Istället för att bli av med mig, bjöd dom in mig på middag hos dom. Där fick jag en ordentlig middag som serverades med oxkött och gratäng.

Vi diskuterade allt mellan himmel och jord. Det kom fram att herrarna vid bordet jobbar med förnyelsebar energi. Ett ämne som var väldigt intressant när man fick djupare insikt i det hela med så intelligenta herrar! Något som jag absolut kommer följa upp när jag kommer hem.

Det är helt sanslöst tänkte jag att det finns människor som gör sånt här för främmande människor. Men det slutar inte där, jag fick även min smutstvätt tvättad och en sovplats på deras vind. Det var mer än vad jag kunde drömma om efter dagens vandring!

Jag önskar innerligt att ni alla fick träffa alla jag träffar, i synnerligen dessa människor jag träffat ikväll.

Tack för allting, Elsie o Sven-Olov Granholm & Lili o Erling Stenmark. Ni är helt otroliga och mina tack visar inte hälften av min tacksamhet jämt emot er! Ni är underbara!

Nu kryper jag till sängs och ska njuta ordentligt av en säng!

Besök gärna Sven-Olovs o Erlings hemsidor,

Www.bohusenergi.se & www.ewsprojektstyrning.se
Foto: Hejsan!

2013-08-07 @ 17:08

Hola alla!

Nu befinner jag mig i "Lule" (Luleå) som dom säger här uppe. Skriver för tillfället från tältet. Dagen har gått bra, dock ytterst varmt!

Har börjat få ordentligt ont i vänstra axeln så bestämde mig för att få lite hjälp. Sprang in på Naturkompaniet här i Luleå och fick världens bästa service! Otroligt trevliga och kunniga människorna.

Där kom vi på att min ryggsäck ej var optimal för mig. Därför valde Fjällräven att sponsra mig med en ny Fjällräven KAJKA väska.

Jag tackar så oerhört mycket och ni tre som var där och hjälpte mig var helt underbara!

Jag har även hunnit bli intervjuad av Norrbotten Kurir, där dom följde med och såg mig slå upp tältet!

Hur känner jag mig då? Förutom all ondhet i fötter och axlar mår jag prima! Resan hittills har inte varit mer än bra förutom missödet med telefonen. Alla människor som är så förstående och hjälpsamma.. Det går inte att beskriva.

Nu ska jag ta ett dopp i vattnet och läsa i min bok (Björn Hellberg - Paria.

Hoppas ni får en lika trevlig kväll som mig, på återseende!

Tack till Harald Born, Ivar Svartholm och Madelene Karlsson, Naturkompaniet, Luleå! Ni är guld värda.

2013-08-06 @ 10:17

Goder Afton

Goder afton!
Nu har jag kommit till Töre, ligger cirka tre mil från Kalix.
Har fått en plats på en camping där jag har satt upp tältet. Har cirka tio meter till vattnet och utsikten är helt underbar. Ikväll blir det även en jätte stor eld med allsång och diverse. Har lovat att lära dom lite HV71 ramsor
Jag vill dedikera detta inlägg till två människor jag har mött här på campingen.
Arne och Kerstin har var goda vänner väldigt länge. Kerstin berättade att hon har aldrig i hela sitt liv behövt ta någon medicin. Hon har även varit väldigt hälsosam under livets gång. Men så en dag nu för inte så längesen fick hon beskedet att hon har urinvägscancer. Även en människa som sköter allt rätt kan få denna helvetiska sjukdom.
Arne har stöttat Kerstin väldigt mycket. Han har själv prostatacancer och vet hur livet ändras på bara ett par sekunder.
Jag vill bara säga att trots dessa motgångar, ser dom allt positivt i livet och dom är helt underbara människor som jag hoppas få träffa igen någon dag!
Jag önskar dom all lycka i livet och en fortsatt trevlig sommar!
Vill du bidra till Barnvandringens insamling, gå isåfall in på www.barncancerfonden.se/19802/#

2013-08-03 @ 22:43

Sida 11 av 12
« Första | Föregående | Nästa | Sista »
 
 
  Insamlat hittills: kr
Målsumma: kr
0%

Tack till givare!
Se alla som bidragit till denna insamling.

Barncancerfonden granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75 % av intäkterna till verksamhetens ändamål.

  © 2013 Barnvandringen.se. Alla rättigheter förbehållna. Design # David Mellin